Lore KonusuLore Konusu

“Lore” Amazon Prime Video kanalında gösterime giren korku, gizem, drama türündeki antoloji serisi dizilerden biridir.

Aaron Mahnke (The Walking Dead, The X-Files) ile birlikte Gale Anne Hurd, Ben Silverman ve Howard Owens dizinin ortak yaratıcısı. Dörtlü ile birlikte Brett-Patrick Jenkins de üretimde hizmet veriyor. Bryce Zabel ise senaryoya destek veriyor. Howard Young ve Phillip Kobylanski ise yapımcılığını üstleniyor. Amazon Studios ile birlikte Valhalla Entertainment ve Propagate Content şirketleri tarafından üretiliyor. Dizinin galası 13 Ekim 2017 olarak ayarlandı.

İlk sezon oyuncuları arasında, “Terminator 2” filmi ile “The Unit” ve “Scorpion” dizilerinin yıldızı Robert Patrick, Holland Roden (Teen Wolf, Channel Zero), Colm Feore (House of Cards, 24, Revolution), Kristin Bauer van Straten (Once Upon a Time, True Blood), Cathal Pendred (Into the Badlands), Campbell Scott (Royal Pains, House of Cards, Damages, The Amazing Spider-Man), John Byner, Sandra Ellis Lafferty (Containment) ve Nadine Lewington (Containment) yer alıyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 6,6 / 10 – 5.795 Oy
Tür: Korku, Gizem, Drama, Antoloji
Oluşturanlar: Aaron Mahnke, Gale Anne Hurd, Ben Silverman, Howard Owens
Senaristler: Glen Morgan, Tyler Hisel, David Chiu, Patrick Wall, Marilyn Osborn, Jeff Eckerle, David Coggeshall
Yapımcılar: Howard Young, Phillip Kobylanski, Punit Kulkarni
Anlatıcı: Aaron Mahnke
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Kanal: Amazon Prime Video
Sezon Sayısı: 2
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 2017-2018

Lore Dizi Konusu

Antoloji türünde olacak gösteride her bölüm en karanlık kabuslarımızı ortaya çıkaran, gerçek hayat olaylarından esinlenen yeni bir hikaye anlatılacak. Korku hikayelerini anlatırken belgesel çekimler ile sinematik sahneler birleştiriliyor.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir