Carnival Row KonusuCarnival Row Konusu

2019 yılında gösterime giren “Carnival Row” Amazon kanalının suç draması ve fantezi türündeki dizilerinden biridir.

İlk sezonu sekiz bölümden oluşan dizinin senaryosu Rene Echevarria (Star Trek, Medium, The 4400, Teen Wolf) tarafından kaleme alınıyor. Paul McGuigan (Luke Cage, Sherlock) ile birlikte Travis Beacham (Pacific Rim, Clash of the Titans) üretimde hizmet veriyor. Amazon Studios ve Legendary Television tarafından üretilen dizinin üretimine 2018 sonbaharında başlanmıştır.

Dizinin başrollerini “Elf Legolas” rolüyle Yüzüklerin Efendisi filmi ile ünlenen İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom ve Cara Delevingne (Suicide Squad) paylaşıyor. Bloom ayrıca “Legolas” rolüyle “The Hobbit” serisinde, “Will Turner” rolüyle Karayip Korsanları, “Paris” rolüyle Truva, “Drew Baylor” rolüyle Elizabethtown ve Cennetin Krallığı’nda oynamıştır. Kariyerine model olarak başlayan Delevingne ise ilk kez büyük bir televizyon dizisinde başrolde yer alacak. Kadroda ayrıca Karla Crome (Misfits, Under the Dome), David Gyasi (Containment), Tamzin Merchant (Salem) ve Indira Varma (Game of Thrones, Paranoid, Luther) bulunuyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 7,7 / 10 – 78.972 Oy
Tür: Suç, Drama, Siyasi, Kentsel Fantezi, Steampunk
Oluşturan: René Echevarria Travis Beacham
Yapımcılar: René Echevarria, Travis Beacham, Marc Guggenheim, Jon Amiel, Orlando Bloom, Cara Delevingne, Gideon Amir
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Kanal: Amazon Prime Video
Sezon Sayısı: 2
Bölüm Sayısı: 18
Süre: 50-67 Dakika
Yayın Tarihi: 2019-2023

Carnival Row Dizi Konusu

Hikaye, savaşın sefaletinden kaçan ve her türlü yaratığın (insanlar, vampirler, fantastik yaratıklar) aynı yerde toplandığı Viktorya Dönemi Burgue kasabasında geçiyor. Göçmen nüfus hızla büyümektedir. İnsanlar tarafından boyun eğdirilen mitolojik sakinler, hayatta kalabilmek için yasadışı işlere zorlanır. Bir seri katil cinayetler işlemeye başladığında zaten gergin olan halk arasında paniğe neden olur. Polis müfettişi Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) cinayetlerin baş şüphelisi durumuna düşer. Rycroft, gerçek suçluyu bularak adını temize çıkarmak için yola koyulur.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir