Tin Star KonusuTin Star Konusu

“Tin Star” 7 Eylül 2017’de Sky Atlantic kanalında tüm bölümlerin yayınlandığı ve 29 Eylül 2017’de Amazon Prime’da gösterime giren bir İngiliz suç draması dizisidir.

BAFTA ödüllü İngiliz senarist ve yönetmen Rowan Joffe (Before I Go to Sleep/Uyuyana Kadar, Brighton Rock/Teslim Olmak Yok, The American/Centilmen) tarafından oluşturulan dizide Alison Jackson ve Diederick Santer yönetici yapımcı olarak hizmet veriyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin çeşitli bölümlerinin çekimleri Gilles Bannier, Marc Jobst, Alice Troughton, Grant Harvey ve Rowan Joffe tarafından yapıldı. Çekimler 2016 yılının Haziran-Aralık aylarında Kanada’nın Alberta şehrinde gerçekleşti. Matt Strevens yapımcı koltuğunda oturuyor ve üretimini Kudos Film and Television şirketi üstleniyor.

BAFTA ödüllü İngiliz sinema oyuncusu Tim Roth (Lie to Me, Twin Peaks, Rob Roy) ve Amerikalı aktrist Christina Hendricks (Mad Men, Another Period, Hap and Leonard) başrolleri paylaşıyor. Kadroda ayrıca Leanne Best (Home Fires, Ripper Street), Ryan Kennedy (Major Crimes, Defiance), Sarah Podemski (Cashing In), Roark Critchlow, Christopher Heyerdahl (Hell on Wheels, Van Helsing), Michelle Thrush, Ray G Thunderchild (Blackstone), Gerald Auger (Hell on Wheels), Joseph Whitebird, Owen Crowshoe, Genevieve O’Reilly (Episodes), Abigail Lawrie, Rupert Turnbull, Maxwell McCabe-Lokos, Rachael Crawford (Continuum), Kevin Hanchard (Orphan Black), Lynda Boyd (When Calls the Heart), Ian Puleston-Davies, Oliver Coopersmith (Dickensian), Stephen Walters (Outlander) ve Tobi Bamtefa rol alıyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 7,2 / 10 – 15.495 Oy
Tür: Suç, Drama
Oluşturan: Rowan Joffé
Yapımcılar: Alison Jackson, Diederick Santer, Jonathan Curling
Ülke: Birleşik Krallık
Dil: İngilizce
Kanal: Sky Atlantic
Sezon Sayısı: 3
Bölüm Sayısı: 25
Süre: 43-67 Dakika
Yayın Tarihi: 2017-2020

Tin Star Dizi Konusu

Eski Londra polis dedektifi Jim Worth (Tim Roth), Kanada’nın Rocky Dağları’nda küçük bir kasaba olan Little Big Bear’ın yeni polis şefidir. Geçmişinden kaçmak için ailesiyle birlikte buraya taşınır. Gizemli Bayan Bradshaw’ın (Christina Hendricks) başını çektiği yeni bir büyük petrol şirketi nedeniyle göçmen işçilerin akını, Worth’u kasabayı tehdit eden suçlulara karşı savaşmaya zorlar. Worth’un suçlulara karşı duruşu, yasadışı grupların kendisine ve ailesine saldırmasına yol açar. Bu durum Worth’un uyuşturucu ve alkolün etkisi altındayken içine düştüğü, şiddet yanlısı Jack Devlin (ikinci kişiliği) karakterini tekrar canlandırır.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir