Superstition KonusuSuperstition Konusu

“Superstition” Syfy kanalında yakında gösterime giren, doğaüstü temalı drama dizilerinden biridir. XLrator Media ve MVPTV tarafından üretilen, ilk sezonu 12 bölüm sürecek dizinin çekimlerini Mario Van Peebles (Roots, Bloodline, Empire, Lost, Hanf of God) yapıyor. Senaryo Peebles ile birlikte Laurence Andries (Supernatural, The Pacific, Being Mary Jane) ve Joel Anderson Thompson (Battlestar Galactica, Falling Skies, House M.D.) tarafından yazılıyor.

Mario Van Peebles’in aynı zamanda oyuncu olarak rol aldığı dizinin kadrosunda ayrıca Robinne Lee (“House of Payne,” “Being Mary Jane”), Brad James (“For Better or Worse”), W. Earl Brown (“Preacher,” “Deadwood,” “Bates Motel”), Demetria McKinney (“House of Payne,” “Saints and Sinners”), Diamond Dallas Page (“WWE Monday Night RAW,” The Devil’s Rejects), Morgana Van Peebles (We The Party, IF), Chase Steven Anderson, Hakim Callender, T.C. Carter ve Tatiana Zappardino bulunuyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 5,1 / 10 – 1.992 Oy
Tür: Korku, Gizem, Drama, , Gerilim, Doğaüstü, Gotik
Senaryo / Kurgu: Joel Anderson Thompson, Mario Van Peebles
Yapımcılar: Joel Anderson Thompson, Laurence Andries, Barry Gordon, Mario Van Peebles, Mitchell Galin
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Kanal: Syfy
Sezon Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 12
Süre: 43 Dakika
Yayın Tarihi: 2017-2018

Superstition Dizi Konusu

Superstition, Amerika’nın Georgia eyaletinde gizemli bir kasaba olan La Rochelle’de ki tek cenaze evinin ve mezarlığının sahipleri olan “Hastings” ailesinin etrafında dönüyor. Kasabanın tüm karanlık sırlarını bilen aile, aynı zamanda kasaba tarihinin muhafızları olarak görev yapıyor. Perili köşkleri, soylu mezarlıkları, tuhaf halkı ve alışılmadık olayların yaşandığı zengin geçmişi ile bilinen kasaba, aynı zamanda karanlık korku olaylarının tezahür ettiği bir geçiş bölgesidir.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir