Bad Blood KonusuBad Blood Konusu

İngiltere asıllı Kanadalı senarist Simon Barry tarafından oluşturulan “Bad Blood” City kanalında yayınlanan suç draması türündeki dizilerden biridir.

Barry, en çok Kanada bilimkurgu serisi “Continuum”da yaptığı çalışmalarıyla tanınır. Ayrıca “Ghost Wars”, “Van Helsing” ve yakında gösterime girecek olan “Ghost Wars”dizi çalışmaları ile de bilinir. Dizi, Antonio Nicaso ve Peter Edwards’ın yazdığı, 2015 yılında yayınlanan “Business Or Blood: Mafia Boss Vito Rizzuto’s Last War” kitabına dayanıyor. Senaryo geliştirmesi Simon Barry ile birlikte Michael Konyves tarafından yapıldı. İkili ile birlikte Mark Montefiore, Patrick O’Sullivan, Virginia Rankin ve Josée Vallée tarafından üretildi. Çekimler Kanada’nın Montreal ve Sudbury şehirlerinde yapıldı. Altı bölümden oluşan ilk sezonun gösterimine 21 Eylül 2017 tarihinde başlandı.

Riviera dizisinde “Constantine Clios”, Without a Trace’de ise “Jack Malone” karakterini canlandıran, Avustralyalı aktör Anthony M. LaPaglia’nin başrolünü paylaştığı dizide ayrıca Kim Coates (Sons of Anarchy, Godless), Paul Sorvino (Law & Order), Enrico Colantoni (Person of Interest, Flashpoint), Brett Donahue (The Other Kingdom), Maxim Roy (Shadowhunters: The Mortal Instruments), Tony Nappo, Michelle Mylett, Simu Liu (Taken), Valerie Buhagiar, Angela Asher, Claudia Ferri (The Killing, Rogue), Amber Goldfarb, Jason Martorino ve Romano Orzari (Taken, The Art of More) rol alıyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 7,5 / 10 – 10.295 Oy
Tür: Suç, Drama
Senaryo / Kurgu: Simon Barry
Yapımcılar: Simon Barry, Michael Konyves, Mark Montefiore, Patrick O’Sullivan, Virginia Rankin, Josée Vallée
Ülke: Kanada
Dil: İngilizce
Kanal: Citytv
Sezon Sayısı: 2
Bölüm Sayısı: 14
Süre: 44-45 Dakika
Yayın Tarihi: 2017-2018

Bad Blood Dizi Konusu

Bad Blood, Montreal mafyası patronu Vito Rizzuto’nun (Anthony LaPaglia) hayatını anlatır. Vito Rizzuto, Montreal’in suç dünyasına barış getirmeye çalışır. Bu konuda oldukça başarılı yöntemler izlemesine rağmen 1981 yılında işlenen çok sayıda cinayetten dolayı tutuklanır ve imparatorluğu parçalara ayrılır. 2012 yılında serbest bırakılmasının ardından intikam arayışına girer.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir