911 Dizi Konusu911 Dizi Konusu

Ryan Murphy ve Brad Falchuk (“American Horror Story”, “Nip/Tuck”) ikilisi tarafından oluşturulan “9-1-1” Fox kanalında 2018 Ocak ayında gösterime giren drama dizilerinden biridir.

İkili ile birlikte Tim Minear (Feud, American Horror Story) dizi sorumlusu olarak üretimde hizmet veriyor. Üretimini Brad Falchuk Teley-Vision, Ryan Murphy Productions ve 20th Century Fox Television şirketlerinin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda McG olarak bilinen Amerikalı yapımcı ve yönetmen Joseph McGinty Nichol (Lethal Weapon, Shadowhunters: The Mortal Instruments, The O.C., Exposed, Chuck, Nikita) oturuyor. Pilot bölüm çekimlerini ise Bradley Buecker (American Horror Story, Scream Queens, Glee) yaptı.

Oyuncu kadrosunda rol alan isimler Peter Krause (Parenthood, Six Feet Under, The Catch), Kenneth Choi (Counterpart, The Last Man on Earth, Sons of Anarchy, American Crime Story), Akedemi ödülü adayı ve Altın Küre sahibi Angela Bassett (American Horror Story, Close to the Enemy), Emmy ödüllü oyuncu Connie Britton (Nashville, American Horror Story, Friday Night Lights), Aisha Hinds (Under the Dome), Rockmond Dunbar (Prison Break, The Mentalist), Oliver Stark (Into the Badlands), Charles Baker, Connie Britton, Briana Cap, Adeena De Souza ve Frantz Durand olarak sıralanıyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 7,9 / 10 – 41.140 Oy
Tür: Drama, Polisiye
Yaratıcılar: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Tim Minear
Yapımcılar: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Tim Minear, Juan Carlos Coto, Kristen Reidel, Lyndsey Beaulieu, Alexis Martin Woodall, John J. Gray, Bradley Buecker, Peter Krause, Angela Bassett
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Kanal: Fox
Sezon Sayısı: 6
Bölüm Sayısı: 96
Süre: 42-45 Dakika
Yayın Tarihi: 2018-

9-1-1 Dizi Konusu

“911” acil durumlarda ilk müdaheleyi yapan, başkalarını kurtarmak için kendi hayatlarını tehlikeye atan polislerin, sağlık görevlilerinin ve itfaiyecilerin yaşamlarını izliyor.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir