The Indian Detective KonusuThe Indian Detective Konusu

“The Indian Detective” Kanada’da CTV kanalında, uluslararası platformlarda ise Netflix’te gösterime giren polisiye-komedi türündeki mini dizilerden biridir.

Sandy Johnson’un (Jonathan Creek, Kingdom, Supernova) yönetmeni olduğu dizinin senaryosunu Smita Bhide, Frank Spotnitz (The Man in the High Castle, Ransom, Medici: Masters of Florence, The X Files), Vivienne Harvey ve Colette Kane (Moving On) yazdı. Spotnitz ile birlikte Mark Burton, Paul Canterna, Daniel Iron ve Lance Samuels’in yönetici yapımcı olarak hizmet verdiği dizinin üretimini ise Big Light Productions, Blue Ice Pictures ve Wonderfilms şirketleri üstlenmiştir. Güney Afrika’nın Cape Town ve Hindistan’ın Mumbai kentinde yapılan çekimlerin ardından üretimine Toronto’da devam edildi. CTV’de 23 Kasım’da gösterime giren dizinin Netflix’de yayın tarihi 19 Aralık 2017 olarak açıklandı. İlk sezon yaklaşık birer saat uzunluğunda dört bölüm olarak planlanmıştır.

Gemini ödüllü, Hint kökenli, Kanadalı komedyen Russell Peters’in (Life in Pieces) başrolünü paylaştığı dizide ayrıca Emmy ve Altın Küre ödüllü yapımcı ve aktör William Shatner (Boston Legal, Haven), Scott Cavalheiro (Mary Kills People, Ransom), İngiliz aktrist Christina Cole (Suits, Hex), Daniel DeSanto, Mishqah Parthiephal, Hamza Haq (The Art of More), Anupam Kher (Sense8), Angelo Tsarouchas ve Gia Sandhu (Nikita) öne çıkan isimler arasında yer alıyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 6,5 / 10 – 3.387 Oy
Tür: Komedi, Polisiye, Gizem, Suç, Mini Dizi
Yaratıcı: Frank Spotnitz, Smita Bhide
Yapımcı: Trevor Hopkins
Ülke: Kanada
Dil: İngilizce
Kanal: CTV
Sezon Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 4
Süre: 44-46 Dakika
Yayın Tarihi: 2017

The Indian Detective Dizi Konusu

Dizi, Mumbai’deki babasını ziyarete gittiğinde bir cinayet davasına karışan, Toronto polisi Doug D’Mello’yu (Russell Peters) merkezine alıyor. Soruşturma, Doug’u tehlikeli bir komplonun içerisine yönlendiriyor ancak her ne kadar bu ülkenin insanlarından biri olsa da O artık bu topraklarda bir yabancı sayılmaktadır.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir