Too Old To Die Young Konusu - TanıtımToo Old To Die Young Konusu - Tanıtım

“Too Old To Die Young” 2019 yılında Amazon kanalında gösterime giren, suç draması türündeki dizilerden biridir.

Çizgi roman yazarı Ed Brubaker (Captain America: Winter Soldier, Westworld, Iron Fist, Batman) ve Danimarkalı yönetmen, yapımcı ve film yönetmeni Nicolas Winding Refn (Neon Demon, Drive, Pusher film serisi) ikilisi tarafından yaratılan dizinin tüm bölümleri Refn tarafından çekiliyor. İkili ile birlikte Jeffrey Stott (Black Box) yönetici yapımcı olarak üretimde hizmet veriyor. 10 bölümden oluşan ilk sezonun üretimini Amazon Studios üstleniyor. Yapımcı koltuğunda ise Alexander H. Gayner oturuyor.

Oyuncu kadrosunda rol alan isimler; Amerikalı aktör Miles Teller (Bleed for This, War Dogs, Get a Job), William “Billy” Baldwin (Gossip Girl, Dirty Sexy Money, Parenthood), Amerikalı aktrist Jena Malone (The Neon Demon, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Hunger Games: Mockingjay), John Hawkes (Deadwood, The Perfect Storm), Cristina Rodlo, Augusto Aguilera (Chasing Life), Nell Tiger Free (Game of Thrones), Babs Olusanmokun (The Defenders, Roots), Callie Hernandez (Graves) ve Leonard Robinson olarak sıralanıyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 7,3 / 10 – 10.529 Oy
Tür: Suç Draması, Neo-Western, Hiciv, Gerçek Üstü, Gerilim, Fantezi, Neo-noir (Kara Film)
Yaratıcı: Nicolas Winding Refn, Ed Brubaker
Senaryo: Nicolas Winding Refn, Ed Brubaker, Halley Gross
Yönetmen: Nicolas Winding Refn
Yapımcılar: Nicolas Winding Refn, Ed Brubaker, Jeffrey Stott, Joe Lewis, Lene Børglum, Rachel Dik Dukes, Alex Gayner
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Kanal: Amazon Prime Video
Sezon Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 10
Süre: 31-97 Dakika
Yayın Tarihi: 2019

Too Old To Die Young Dizi Konusu

“Too Old To Die Young” Los Angeles şehrinin suç dünyasını ve katillerin samuray olma yolundaki varoluş yolculuklarını takip ediyor.

Teller dizide, Los Angeles’ın tekin olmayan bir bölgesinde, karmaşık bir suç davasında görevli bir polis memuru “Martin” karakterini canlandırıyor. Partnerini vuran bir memur ile birlikte çalışan Martin, kendini bir anda yer altı dünyasında bulur ve katillerin dünyasından samuraylığa uzanan varoluşçu bir yolculuğa çıkar.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir