Living Biblically KonusuLiving Biblically Konusu

Amerikalı gazeteci ve yazar A. J. Jacobs’in en çok satan, aynı adlı romanından uyarlanan “Living Biblically” CBS kanalında gösterime giren komedi dizilerinden biridir.

Amerikalı film ve televizyon yapımcısı Patrick Walsh (2 Broke Girls, By the Book, Outsourced, It’s Always Sunny in Philadelphia) tarafından oluşturulan dizinin çekimlerini Emmy ödüllü yönetmen Andy Ackerman (By the Book, The Great Indoors, Wings, Frasier, Seinfeld) yapmaktadır. İkili ile birlikte Johnny Galecki, Andrew Haas ve Spencer Medof üretimde hizmet vermektedir. Çekimleri çoklu kamera sistemi ile yapılan dizinin üretimini ise Alcide Bava Productions ve Warner Bros. Television şirketleri tarafından üstlenmiştir. Dizinin prömiyer tarihi 26 Şubat 2018 Pazartesi olarak ayarlanmıştır.

Oyuncu kadrosunda rol alan isimler Jay R. Ferguson (Mad Men, The Real O’Neals), Lindsey Kraft (Getting On, Grace and Frankie, By the Book), Ian Gomez (Cougar Town, Supergirl, By the Book), David Krumholtz (Numb3rs, The Newsroom, The Good Wife), Tony Rock (Mann and Wife, All of Us) ve Camryn Manheim (Person of Interest, Extant, The Practice) olarak sıralanıyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 5 / 10 – 1.113 Oy
Tür: Sitcom, Komedi
Senarist: A. J. Jacobs’un aynı isimli romanından uyarlanmıştır.
Kurgu: Patrick Walsh
Yapımcılar: Johnny Galecki, Andrew Haas, Spencer Medof, Patrick Walsh, Andy Ackerman
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Kanal: CBS
Sezon Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 13
Süre: 22 Dakika
Yayın Tarihi: 2018

Living Biblically Dizi Konusu

Dizide, baba olmayı bekleyen evli bir film eleştirmeninin, en yakın arkadaşının ölümünden sonra hayatını İncil’e göre yaşaması konu ediliyor.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir