Mosaic Dizi KonusuMosaic Dizi Konusu

“Mosaic” 22 Ocak 2018 tarihinde HBO kanalında gösterime giren, altı bölümden oluşan drama dizilerinden biridir.

“Mosaic” IOS / Android mobil uygulaması ve TV dizisi olarak iki şekilde piyasaya sürülüyor. 8 Kasım 2017 tarihinde iOS,  21 Kasım 2017 tarihinde ise Android uygulaması ücretsiz olarak yayınlandı. 22 Ocak 2018 tarihinde ise HBO’da gösterime girdi.

Başrollerini Garrett Hedlund ve Sharon Stone’un oynadığı Mosaic, izleyicilerine dizinin hikayesini karakterlerden birinin bakış açısından izleme imkanı sağlıyor. Bunun için tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek. Seyirci uygulamayı açtığında ilk önce Olivia Lake ile tanışıyor, daha sonra da hikayeyi hangi karakterin bakış açısından izleyeceğine karar veriyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar hikayenin akışına yön verebiliyor. Olayları şekillendirmek tamamen sizin elinizde! Yapacağınız tek bir tercih, sizi ve karakterleri hikâyenin diğer ucuna sürüklüyor.  Her seyircinin değişik sonuçlara ulaşması mümkün. Anlayacağınız; Soderbergh ve ekibinin yıllardır üzerinde çalıştığı bu teknik, seyirciyi tamamen hikayenin  içine sokuyor. Bütün içerik bir araya getirilirse, Mosaic yaklaşık yedi buçuk saat sürüyor.

Yönetmenliğini Steven Soderbergh’in yaptığı dizinin yapımcı koltuğunda Casey Silver oturuyor. Senaryo ise Ed Solomon tarafından yazıldı. Oyuncu kadrosunda ayrıca Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens, Jennifer Ferrin, Devin Ratray, Michael Cerveris, James Ransone, Jeremy Bobb ve Maya Kazan bulunuyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 6,4 / 10 – 3.629 Oy
Tür: Drama, Mini Dizi
Senarist: Ed Solomon
Yönetmen: Steven Soderbergh
Yapımcı: Casey Silver
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Kanal: HBO
Sezon Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 6
Yayın Tarihi: 2018

Mosaic Dizi Konusu

“Mosaic” 4 yıl önce mahkemede çözüme kavuşturulduğu sanılan bir cinayeti konu alıyor. Olivia’nın (Sharon Stone) öldürülmesi nedeniyle Eric (Frederick Weller) cinayet zanlısı olarak hapiste. Eric’in kızkardeşi Petra (Jennifer Ferrin) ve diğerleri, dört yıl önce tam olarak neler olduğunu yeniden araştırmaya başlarlar.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir