Heathers Dizi KonusuHeathers Dizi Konusu

“Heathers”, Paramount Network’ta gösterime giren kara mizah türündeki antoloji dizilerinden biridir.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin prömiyer tarihi 7 Mart 2018 Çarşamba. Dizi, Daniel Waters’in yazdığı ve Michael Lehmann’in yönettiği 1988 yapımı aynı isimli filme dayanıyor. TV uyarlaması Jason Micallef tarafından yapıldı. Micallef ile birlikte Tom Rosenberg, Chad Stahelski, Gary Lucchesi, Josh McGuire, Trevor Engelson ve Leslye Headland üretimde hizmet veriyor. Keith Raskin (Teachers, Playing House, Impastor) ise yapımcı koltuğunda oturuyor. Bölümleri ortalama 40 dakika süren dizinin üretimini Lakeshore Entertainment şirketi üstleniyor.

Sony Pictures Television 27 Ağustos 2009’da Heathers’ın Fox televizyonuna dizi olarak uyarlanacağını duyurdu. Mark Rizzo diziyi yazmak için kiralanarak, Lakeshore Entertainment adına Jenny Bicks ile ortak yapımcı olarak anlaşmaya varıldı. Orijinal hikayenin modern bir versiyonu olarak nitelendirilen dizide, filmdeki tüm karakterlerin uyarlamada yer alacağı duyuruldu. Ancak anlaşma fesh edildi.

12 Eylül 2012’de Bravo TV, Heathers’ı ekranlara taşıyacağını duyurdu. Hikaye, filmdeki olayların 20 yıl sonrasında geçecekti fakat 2013 Ağustos ayında Bravo TV sipariş vermekten vazgeçti.

16 Mart 2016’da TV Land, dizinin günümüzde geçecek, kara mizah türünde hazırlanmış antoloji serisinin hazırlanmasını istedi. Dizinin Jason Micallef ve Tom Rosenberg tarafından yazılması ve Lakeshore Entertainment adına Gary Lucchesi’nin yönetici yapımcı olması konusunda anlaşmaya varıldı. 3 Ocak 2017 tarihinde Heathers’in siparişleri verildi.

Ve bir kez daha değişikliğe gidildi. 2017 Mart ayında dizinin Paramount Network’e geçtiği bildirildi.

Oyuncu kadrosunda öne çıkan isimler; Grace Victoria Cox (Under the Dome), James Scully, Melanie Field, Brendan Scannell, Jasmine Mathews, Nikki Soohoo, Adwin Brown (The Fosters) ve Romel De Silva olarak sıralanıyor.

Dizi Künyesi

IMDB: 5,7 / 10 – 2.763 Oy
Tür: Kara Mizah
Kurgu: Jason Micallef
Yönetmen: John Erick Dowdle, Drew Dowdle
Yapımcılar: Keith Raskin, Kenneth Silverstein, Linda Morel, Jason Micallef, Annie Mebane, Gary Lucchesi, Bradley Gardner, Josh McGuire, Trevor Engelson, Leslye Headland
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Kanal: Paramount Network, HBO Europe
Sezon Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 10
Süre: 32-42 Dakika
Yayın Tarihi: 2018

Heathers Dizi Konusu

“Heathers”, aynı adı taşıyan 1988 yapımı kült klasik filme dayanıyor. Günümüzde geçecek antoloji serisi, her sezon yeni bir öğrenci grubu üzerine odaklanıyor. Heathers, okulun havalı çocukları ve onları yapmacık bulan iki aşığın arasındaki savaşı anlatıyor. Film, Ohio’daki Westerburg Lisesinin en popüler kızlarından biri olan Veronica Sawyer’i merkezine alıyor. Dizide Veronica karakterini Grace Victoria Cox oynuyor. Grup, Veronica ile birlikte aynı adı taşıyan Heather Chandler (Melanie Field), Heather Duke (Brendan Scannell) ve Heather McNamara (Jasmine Mathews) isimli üç güzel kızdan oluşuyor. Onlar, okulun en popüleri olmakla birlikte, en çok korkulan ve nefret edilen grubudur. Uzun süredir ayrı olan Veronica, eski yaşantısına ve asi arkadaşlarına geri döner.

By diyalog

Sitenin kurucusu ve sahibidir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirir. Profesyonel bir web tasarım, yazılım ve SEO uzmanıdır. Yazmayı, araştırmayı ve proje üretmeyi sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir